200 mijë lekë një votë! Ja pse i kërkoi i moshuari në Kolonjë

Në Skorovodë, kandidati i rilindjes për bashkinë e Kolonjës,  mjeku Ilia Stefa pati këtë dialog me një të moshuar:

Ilia Stefa – Do ma japësh votën mua?

I moshuari – Patjetër! Më jep 200 mijë lekë dhe ta jap unë!

Ilia ngrin. – Si 200 mijë lekë?!

I moshuari – Kaq më more ti kur të erdha për hall shëndeti!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*