A janë të çmendura Majlinda, Albana dhe Mesila? Ja ligji që propozojnë

Mesila Doda, Albana Vokshi dhe Majlinda Bregu propozojnë një ligj sipas të cilit të gjithë ata që japin mësim duhet të vizitohen tek psikiatri dhe psikologu. Pa një raport pozitiv të shëndetit mendir dhe ekuilibrit shpirtëror mësuesi humb punën.

Ideja është e shkëlqyer, por nëse do të niste me deputetët, kryeministrin e me rradhë. Nëse një mësues ka në dorë për 45 minuta 30 – 40 fëmijë, Majlinda , Mesila,Albana e 137 të tjerë në kuvend + ata në qeveri i kanë çdo ditë në dorë jetët tona e të fëmijëve.

Pra nëse vizita te psikjatri dhe psikologu i mësuesve përfshihet në një ligj për çertifikimin e shëndetit mendor të ligjvënësve dhe pushtetarëve do të qe fantastik!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*