Akt mençurie, trimërie dhe guximi dje në stadiumin Elbasan Arena.

Në mënyrë heroike dhe guximtare tifozët u përleshën dje me forcat speciale në Elbasan Arena, në ndeshjen Partizani – Skënderbeu, duke prishur – pa iu dridhur qerpiku, edhe ndenjëset e stadiumit.

Veç guximit dhe trimërisë, kjo ngjarje dëshmon edhe mençurinë e popullit tonë, i cili nuk e rruan në botë se s’ka punë, se s’ka drejtësi, se po varfërohet…ama po e preke ke futbolli?!?! Të dogji!!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*