Akuzon Sazan Guri: Ambasadori amerikan dhe ajo e BE – pjesë e lobimit të plehrave!

Ndër të paktët dhe të parët zëra që nisin një akuzë të madhe publike kundër “guvernatorëve” – siç i quajti mbrëmë edhe ish kryeministri Berisha ambasadorët e SHBA dhe BE.

Për kauzat e prostitucionit, drogës , plehrave, aktivisti i njohur i shoqërisë civile Sazan Guri ka thënë mbrëmë në emisionin e Aulon Kalasë në Zjarr TV se specifikisht ambasadori amerikan dhe ajo e BE , nuk i përfill aktivitetet mjedisore apo me interes për publikun shqiptar por shkojnë dhe flasin aty ku kanë axhendat e tyre.

Ja video:

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*