ALARM! PO BEJNE GATI LIGJ NE PARLAMENT KUNDER FACEBOOK DHE MEDIAVE ONLINE! Nga Altin GOXHAJ

Lajm i fundit! Majlinda Soros Bregu dhe Rilindja e Soros po bejne gati te rifusin ligjin e cesnurimit te mediave sociale perseri ne Parlament sipas projektligjit te Bregut ne 3 Prill 2015! Kjo koincidon me sulmet e Qeverise dhe klysheve te saj majtas e djathtas kete jave kunder mediave online si Hashtag, CityNews etj por edhe faqeve ironike ne Facebook si Lolita apo Cmendina Dublim, etj!!!
Ne fillim te Prillit vjet une ngrita furtunen kunder projektligjit dhe shpertheu reaksioni dhe projektligji u bllokua ne mbledhjen e komisionit parlamentar dhe u anullua votimi ne 30 Prill 2015 ne seance plenare i planifikuar ne menyre tinzare dhe ne kundershtim me ligjin vetem 4 jave pas dorezimit nga Bregu! Tashme e kane fut perseri po ne menyre tinzare! Neser do ti kerkoj informacion Kuvendit!!!
Diktatura ne revansh! Opozita i shtron rrugen!!!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*