Altin Goxhaj dhe Armir Shkurti me njeriun e Trump kundër Soros?

Përfaqësuesi i partisë së presidentit amerikan Donald Trump Jason Emert, që mbajti fjalim në tendën e protestës së PD, u takua po mbrëmë me drejtuesit e Lëvizjes AntiSoros në Shqipëri Altin Goxhaj dhe Armir Shkurti.

Duket se biseda, që ka zgjatur rreth dy orë, është përqëndruar tek roli që spekulanti globalist Soros ka në Shqipëri. Këtë lectë kuptohet statusi me të cilin Armir Shkurti shoqëron foton me Jason Emert dhe Altin Goxhajn.

“Pas një bisede shumë interesante me z.Jason Emert, sekretar i përgjithshëm i rinisë Republikane të presidentit Trump. Çështja “Soros” na hëngri ca kohë… 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*