Altin Goxhaj ia plas me letra: “Ja lidhja e Bashës me Sorosin”

NJE SFIDE PER GJITHE GAZETARET!

Dokumenta ekskluziv marre nga DCleaks!!!

A po genjen Ambasadori Amerikan Donald Lu (Revista Mapo

5 Tetor 2016) kur thote se s’ka lidhje George Soros me Reformen ne Drejtesi? Po Lulzim Basha pse e fsheh per cfare ra dakort me George Sorosin per Reformen ne Drejtesi ne 6 Dhjetor 2014?

Po ju publikoj se si GENJEU DONALD LU dhe LULZIM BASHA per rolin e GEORGE SOROS ne Reformen ne Drejtesi!

Ky eshte vetem fillimi! SFIDOJ GJITHE GAZETARET DHE BOTUESIT PER PUBLIKIM!

Sfidoj Armir Shkurti, Arjan Prodani, Engjell Musai-Gazeta Telegraf, Cim Peka, Armand Shkullaku, Elvi Fundo, Neritan Sejamini, Habjon Hasani, Nebil Cika, Erl Murati, etj 😉

 

https://www.scribd.com/document/326653776/Ja-Projekti-i-Soros-per-Reformen-ne-Drejtesi-Marre-nga-DC-Leaks-seksioni-i-fondacioneve-Soros

 

https://www.scribd.com/document/326653998/Ja-Dokumenti-i-Strategjise-se-Fondacionit-Soros-Albania-2014-2017-qe-tregon-se-kush-po-e-ben-Reformen-ne-Drejtesi-dhe-Reformen-Zgjedhore

 

received_1792055051082372received_1792055047749039 received_1792055041082373 received_1792055227749021received_1792055207749023received_1792055251082352received_1792055247749019

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*