Ambulanti që i ka gjetur telat bashkisë . Ja shpikja

Nopriza1vator! Kështu quheshin shqiptarët që u pillte mendja në kohën e komunizmit.

Një i tillë është shfaqur tek diga e Liqenit Artificial. Nga shtylla e ndriçimit ka gjetur telat, ka nxjerrë një kabëll me një prizë dhe e ka gati për të instaluar më pas paisjen e tij ambulante të kokoshkave, sheqerit me fije a një Zot e di ç’tjetër

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*