Analizë e fushatës së opozitë zgjedhjeve dhe rezultatit në Dibër

E hënë – Dibranë trima dhe liridashës!

E martë – Dibranë të punës dhe urtësisë!

E mërkurë – Dibranë të besës dhe fjalës!

E enjte – Dibranë të mendjes dhe kulturës!

E premte – Dibranë demokratë dhe patriotë!

E shtunë – Dibranë fisnikë dhe atdhetarë

E dielë, 11 shtator, votimet

E hënë,12 – rezultati

E martë & E mërkurë : Dibran – pa din e pa iman!!!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*