Andis HARASANI kërkon hapjen e kampeve të përqëndrimit. Ja se për kë:

Ish deputeti socialist, një ndër politikanët më modernë e të moderuar në vend, Andis Harasani ka bërë satirë sot në Facebook me fobinë e Edi Ramës ndaj fjalës së lirë. Ja statusi i Harasanit:

 

untitled

 

Qeveria jo vetem te mbylli portalet online por dhe ti dergoje ne kampe pune te detyruar ata qe shkruajne neper portale! #kthimneidentitet

Për fat të keq, ka edhe brenda opozitës zëra – madje dikur punonjës mediash – që kërkojnë çensurë për portalet.

Për fat të mirë, në epokën e televizioneve të kapura, të blera a të shantazhuara prej Ramës, disa nga portalet dhe rrjetet sociale janë burimi kryesor i informacionit dhe i shkëmbimit të opinioneve.

Në tallje të brigadierëve të rilindjes që duan ta mbyllin edhe këtë dritare informimi dhe shprehjeje Andis Harasani ka lëshuar batutën satirike për kampe pune dhe punë të detyruar për ata që shkruajnë në portale….ironi që nuk duket edhe aq jashtë realitetit rilindas…

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*