Anës…e pas Lanës. Satirë nga I. S.

Ku e lam’ e ku na mbeti,
Te lal Pl’Eri Dhe Ed qameti.
Anes detit me m.. I lare,
Anes sheshit Ardit’ I vrare.
Prane sofres, buke e kripe,
Prane arsimit Qili me minjte.
Anes drites ne erresire (burg)denuar,
Anes spitalit vdekje garantuar.
Prane zgjedhjeve vote e dhunuar,
Prane punes, servil I betuar.
Anes rruges asnje ndertim,
Anes fushes hashash e tym.
Prane drejtesise peng i krimit,
Prane TV pre’ e mashtrimit.
Prane Europes me atlete shkuar,
Prane Kosoves me “Vucic” I dashuruar.
Lakuriq ne Paris krekosur,
“Dhune ndaj femres” moto e persosur!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*