Antiamerikani Ditmir Bushati të shkarkohet urgjent! Nga Zef BUSHATI

Skandal i Ministrit te Jashtem Ditmir Bushati. Kryeministri Rama duhet ta shkarkoje. Votoi ne OKB kunder SHBA, shtetit qe Shqiperia ka marredhenie strategjike dhe prioritare.

Ditmiri justifikohet se ishte “gabim njerezor” dhe genjen Komisionin e Jashtem te Parlamentit duke raportuar se ka vene ne dijeni Presidentin. Presidenti i Republikes Bujar Nishani e pergenjeshtron.

Opozita hesht. Kryetari i PD Basha qe deklaron se mbeshtet SHBA nuk prononcohet. Ky eshte rasti qe politika shqiptare duhet te deklarohet se marredheniet me SHBA jane prioritare, te sinqerta dhe strategjike duke kerkuar njezeri shkarkimin nga detyra te Ministrit te Jashtem Ditmir Bushati.

Qytetaret shqiptare duhet te protestojne ndaj kujdo qe kerkon te minoje marredheniet me SHBA dhe qytetaret amerikane, te cilet i jane gjendur prane shqiptareve ne momentet me te veshtira te historise.

Nuk mund te falet asnje votim kunder SHBA. Ky eshte rasti i dyte per Qeverine Rama qe voton kunder. Asnje justifikim nuk duhet te pranohet. Nese Ministri i Jashtem nuk jep doreheqje, Kryeministri Rama duhet ta shkarkoje. Heshtja e Lulzim Bashes ne cilesine e liderit te opozites eshte e papranueshme, por heshtje qe flet.

marrë nga perqasje.com

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*