Arian Galdini behet baba. Ja si quhet djali i tij i dyte. (Foto)

Ndersa vete Arian Galdini vazhdon te jete te jete tejet aktiv me qendresen opozitare ne krah te Lulzim Bashes dhe Opozites, diten e sotme nje lajm i bukur ia ka zbukuruar diten. Ne faqen e tij ne facebook, Arian Galdini njofton se ka ardhur ne jete djali i tij i dyte. Kujtojme ketu se Galdini ka nje djale 4 vjecar qe quhet David Galdini, ndersa djalin e dyte e kane quajtur Martin Galdini. Ardhjen e Martinit, Galdini e konsideron si ardhjen e nje engjelli qe bekon gjithcka.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*