Armir Shkurti dhe av. Altin Goxhaj thërrasin protestën e heshtur, si në 1989

Të mërkurën do të dalim masivisht , në ora 18 para Kryeministrisë, në një protestë të heshtur si ajo e vitit 1989 kundër diktaturës. Thirrjen e bënë mbrëmë gjatë daljes së përhershme LIVE në POPULLI TV aktivistët politikë Altin Goxhaj dhe Armir Shkurti

Duke e përshkruar gjendjen si ajo e fundit të diktaturës hoxhiste dy aktivistët argumentuan se në kushte të ngjashme protesta të nisë në orën 18 nesër me ecje para kryeministrisë.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*