Aulon Kalaja dezerton. Ia vë te një i vogël Edi Ramës.

Në një kohë që të gjithë po kërkojnë kazanë sa më të mëdhenj plehrash për të vënë emrin e deputetëve që votuan plehrat… Aulon Kalaja ka gjetur këtë voglin.

Dyshimet shtohen kur sheh se,ky kazani i plehrave ku Auloni ia ka vënë Edit është edhe i pastër nga jashtë dhe inox…

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*