Bankat në alarm: Shqiptarët dynden për të marrë lekët nga frika e trazirave

Kriza politike duket se po kalon në fazën më të frikshme të saj: atë ekonomike. Të trembur nga deklaratat për “trazira” për “97-ën” “skenare ruse” etj shqiptarët që kanë para në banka kanë filluar masivisht t’i tërheqin.

Burime nga disa banka në Tiranë njoftojnë se numri i klientëve që tërheqin depozitat është rritur në mënyrë shqetësuese dhe nëse vazhdon me ritme të tilla, frika pèr një kolaps nuk është më irreale.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*