Basha fut në krizë Partinë Agrare Ambientaliste. Pyetja e sikletshme që shtangu të gjithë

Në Konventën e Partisë Agrare Ambientaliste sot kryetari i PD – së Basha mbajti një fjalim pasionant dhe të gjatë. Foli për koalicionin, për marrëdhëniet me aleatët, për hashashin, plehrat, krimin…. Përgjithësisht fjalimi u prit shumë mirë, deri në çastin kur Basha iu drejtua sallës me pyetjen:

– A jemi vallë këtu për të ndarë pushtetin bashkë?

Heshtje varri në sallë!!! Të thonin të vërtetën? Apo të thërrisnin në korr “jo” e Basha t’u thotë që vetë më thatë?

Për këtë arsye ky moment kaloi pak konfuz. Të tjerat vajtën mirë shumë!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*