Bashkimi mbyll telefonatën. Kush iu prek?

Në emisionin “Koha për tu zgjuar” në News 24 sot doli në telefon një shikues që e nisi fjalën kështu:

– Alo Bashkim. Ylli Rakipi ka filluar emision tek Njuz 24-a

– Po – vazhdoi Bashkimi dhe duke bërë komente për emisionin e kaloi pa marrë vesh mbylljen e telefonit. Por pak më vonë i njejti person telefonoi sërish dhe i tha se pse ia kish mbyllur thirrjen kur po fliste për Ylli Rakipin, por Bashkimi nuk nguroi t’i thojë “Ta mbyll prapë.

Dhe ia mbylli! Në një emision ku qytetarët flasin larë e pa larë kundër kryeministrit, kryetarit të opozitës e kujtdo….vetëm Ylli Rakipi qenka tabu?

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*