Burr e grua kapo të prostitucionit në Durrës

Burr e grua drejtojnë rrjetin e prostitucionit në Durrës. Ata kishin punësuar taksist të cilët i gjenin klientët dhe i dërgonin në një shtëpi të marrë me qera nga çifti. Çmimet variuonin nga 50 deri në 100 euro. Policia e Durrësit ka arrestuar 12 person sit ë përfshir në këtë rrjet prostitucioni. Të arrestuarit janë:

  1. Fillor Muçellari 66 vjeç, banues në Durrës, i arrestuar;

2• Fatjona Gjoka 28 vjeçe, banuese në Durrës, e arrestuar;

3• Alma Hoxha 41 vjeçe ,banuese në Durrës, e arrestuar;

4• Lutfije Çota 47 vjeçe, banuese në Durrës, e arrestuar;

5• Liko Torra 60 vjeç,  banues në Durrës, i ndaluar, taksist;

6• R.S. 27 vjeç, banues në Mamurras, proceduar në gjendje të lirë

7• Sh.K. 73 vjeç, banues në Durrës, proceduar në gjendje të lirë, taksist;

8• K.M. 60 vjeç, banues në Durrës, proceduar në gjendje të lirë;

9• G.H. 67 vjeç, banues në Durrës, proceduar në gjendje të lirë;

10• P.L. 30 vjeç, banues në Durrës, proceduar në gjendje të lirë;

11•Sh.A. 27 vjeç, banues në Durrës, proceduar në gjendje të lirë;

12• K.Sh. 50 vjeç, banues në Durrës, proceduar në gjendje të lirë.

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*