Bylykbashi fut në sherr Edi Ramën me Endri Fugën për landfillDin

Ka plasur sherr i madh në kabinetin e kryeministrit pas të dhjerës botërisht që i bëri deputeti demokrat Oerd Bylykbashi në Kuvend, ku këshilloi Edin të mos e quajë “landfillD”  por “landfill”, siç e ka në të vërtetë.

Mësohet se Rama është acaruar shumë me stafin, të cilët i kanë thënë se kjo punë mund të zgjidhet kollaj, meqë Toni Bler është këshilltar i kryeministrit tonë. Me ndërhyrjen e tij dhe me një tender, mundet të ndryshohet në fjalorin Anglisht nga landfill në landfilld.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*