Ça shteti po bën ky Saje Qorri, kur të parët ligjin e shkelin “çunat” e vet? FOTO

Kjo foto – kartolinë për Sajmen! Ky që po lufton fort të shtrëngojë Kodin Rrugor me gjoba, burg, heqje patente…. Shih si kanë parkuar “çunat”. Nëse ti, i dashur lexues, e bën këtë gabim, të thyejnë në mes. Dhe me të drejtë! Kjo me vijë të verdhë është korsi e dedikuar. Pra duhet lënë e lirë për një shërbim të caktuar.

Po e zemë, me shumë dashamirësi, që policia është një shërbim publik dhe , hajt le të kalojë edhe ajo aty. Por…të parkojë? Siç shihet, policët nuk janë as në makinë brenda, që të paktën të hapin rrugën nëse duhet, por e kanë parkuar për qejf aty, duke zënë kalimin.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*