Çensura e Lal’ Erit sot mbërrin në Kuvend. Gazetarë dhe aktivistë në Komision.

Sot në orën 10, Komisioni për Edukimin dhe Mjetet i Informimit Publik ka ftuar në dëgjesë aktivistë dhe gazetarë për çështjen e mbylljes së emisionit “Publicus”, që investigoi mbi landfillin e Sharrës dhe vdekjen e një të riu që punonte aty si dhe pushimin nga puna të gazetares Alida Tota për të njejtin motiv.

Dëgjesa, që  do të përqëndrohet tek çensura në media, është kërkuar nga demokratët në këtë komision dhe u kundërshtua nga socialistët. Pas votimit PS mbeti në minorancë.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*