Çfarë i shpëtoi Tahirit? ….pse jo pordhë? Debat Koli dhe Koçi

Koçi – O Koli! Ç’ka ndonjë lajm nga hashashi vëlla?

Koli – Nuk e more vesh ti? Doli vet Saimir Tahiri dhe lavdëroi policët.

Koçi – Hallall!! Kishin kapur trafikantët ë!

Koli – Ç’trafikantë o vëlla? Kishin shpëtuar një kotele!

Koçi – Jo po u kishte shpëtuar një pordhë! Pse o për këtë del ministri e ky bëhet lajm, në mes të fushatës “korr – shi – grumbullo pa firo hashash”?

Koli – Ça të them unë? Ja shihe vet lajmin

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*