Çfarë la baxhanaku në bixhoz në Vegas dhe në Shkodër. Telefonon Koli Koçin.

Koli ishte për fundjavë në Las Vegas dhe merr në telefon Koçin në Shkodër:

Koli – Vari bidonët o Koçi! Isha me baxhanakun në kazino. La 100 mijë dollarë në ruletë këtu!

Koçi – Vari trapin o Koli! Isha te baxhanaku në Shkodër. La dy të vrarë e katër të plagosur në poker njëri këtu!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*