Çfarë rrezikon Taulant Balla dhe Endri Fuga prej shkarkimit të Donald Lu nga presidenti Trump

Koçi – Ça mora vesh unë mo Koli! Ky Trumpi do t’i shkarkojë ambasadorët amerikanë…Do heqë edhe Lu -në tonë?

Koli – E mo e lexova edhe unë. Po nuk është ndonjë gjë e madhe.

Koçi – Mos! I shkreti Taulant, i shkreti Endri…!

Koli – Kush Taulant mo? Kush Endri? A po më pyet për ambadorin amerikan Donald Lu?

Koçi – E mo, por besoj se kur ta heqë Trump, Lunë do ta marrë në punë Rama, ose zëdhënës në Këshill të Ministrave në vend të Fugës, ose në Kuvend në vend të Taulant Ballës….

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

  1. Landi nga katunar Librazhdi na o bo si Qazim Mulletja Nvaktit i madhi Qazim kishte nje shprehje sh te bukur po zdrypi katnaria mqytet Atdheu osht mrrezik

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*