Check up falas në rrugë nga policët e qarkullimit.

Pas gjobave të majme për rripin e sigurimit, burgut për alkool, të thymes në mes për rrip sigurimi…. tani do kemi edhe test droge në ndalimet që të bën polici në rrugë.

Nëse shtohet edhe testi për yndyrnat në gjak dhe ai i diabetit, do të jetë qejf i madh po të ndaloi polici: të bën check up-in falas!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*