Ç’kavalier me kulturë oksidentale ky Saimir Tahiri! Xhest emocionues në konferencën për shtyp

Dhuratë e mrekullueshme qe kjo e kësaj jave për kolegen e News 24! Përveç lajmeve ekskluzive , që bashkë me Topin, këto dy media i marrin me merak të veçantë nga Tahiri të parët, në sy të gjithë dynjasë ky ministër me kulturë oksidentale i dhuroi edhe një buqetë me lule.

Sipas lajmit të televizionit përkatës, gazetarja kishte ditëlindjen dhe, natyrisht , nuk kishte asnjë lidhje tjetër me ministrin Tahiri përveç punës. Por ja kur bie në djem me sqimë, merr vesht, që dinë të jenë kalavierë!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*