Deklarata shokuese e Ilir Metës: “Ky vend që vret ëndrrat…”

Në fjalimin e parë si president. Shkëlqesia e Tij Ilir Metaj u tregoi gjithë shqiptarëve se kishte lindur në Çepan të Skraparit dhe ëndrrën më të madhe kishte të bëhej pedagog.

Por këtë ëndërr Presidenti i ri nuk e bëri dot kurrë realitet pasi dallgët e jetës e përplasën pa mëshirë sa në postin e kryeministrit , në atë të kryetarit të Kuvendit e së fundi, …president i Republikës.

Ky qe rrëfimi i dhimbshëm dje i djalit nga Çepani që u bë gjithçka në këtë vend, veç pedagog, që e kish ëndërr, nuk ia doli të bëhet!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*