Deklarë lufte e shefit të shtabit të ushtrisë Amerikane. Bota në prag të Luftës së Tretë. (VIDEO)

Kaq pranë nuk ka qenë kurrë Lufta e Tretë Botërore se këto ditë. Nuk është as sensacion mediatik e as lojë. Gjërat po shkojnë përditë e më keq dhe tensionet po rriten. Familjarët e diplomatëve rusë dhe stafi jo i doemosdoshëm është tërhequr nga shumë vende perëndimore, ndërkohë pak ditë më parë ka bërë xhiron e botës kjo deklaratë e Shefit të Shtabit të Ushtrisë Amerikane, gjeneralit Mark Miley.

Shprehimisht ai kërcënon rusinë se “do t’ju mundim më rëndë seç jeni mundur më parë”

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*