Dekriminalizimi , reforma në drejtësi dhe ajo zgjedhore do të fillojnë këtu.

Ka zëra që  dekriminalizimi do të fillojë e mbarojë pikërisht në këtë lagje, në Lundër të Tiranës. Mjaftojnë emrat e mbiemrat e atyre që kanë blerë vila që kushtojnë nga gjysmë milioni euro këtu.

Dy “reformat” e fundit, ajo e dekriminalizimit dhe e drejtësisë, kanë në parim goxha shtrëngime. Por puna më e thjehstë është pikërisht kjo: shih kush i ka këto shtëpi dhe se si i ka bërë paratë, dhe bëhen vetë , të gjitha reformat pastaj.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*