Demokratët hesap Bashës: “Kujt ia ngriti me mrekulli në Dibër Kreshniku”?

I njohur për mrekullinë në ngritjen në këmbë të një të paralizuari në Dibër, Kreshnik Spahiu ka futur në telashe kryetarin e PD – së Basha. Teksa kanë lexuar për këtë mrekulli biblike të kryetarit të Aleancës Kuq e Zi në një nga portalet e opozitës, opozitarët demokratë kanë besuar vërtet në aftësitë ngritëse të Kreshnikut dhe , pas rezultatit të habitshëm të rilindjes, kanë pyetur Bashën:

“Kujt ia ngriti Kreshniku”?

A ka shkuar, për një gabim njerëzor, mrekullia në kampin tjetër? Apo Spahiu që betohej se do fuste në burg qytetarin Sali Berisha ka bërë dua vërtet për Ramët (Edi dhe Rremën e Dibrës)?

Debatet ende vazhdojnë të zjarrta në kryesinë e PD -së

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*