Dheu u arrin në derë. Ikin 3 familje në Milot

Tre familje ne Milot jane ne rrezik permanent nga shembja e banesave të tyre. Shkarja e madhe e dherave ne nje perimeter perreth banesave tre dite me pare ka frikesuar familjaret, ndersa demi eshte mjaft i konsiderueshem.

Masivi i rreshkitjes se dherave eshte afruar mjaft tre banesave ndaj dhe familjaret jane detyruar te largohen tek te afermit. Ata kerkojne nderhyerje te menjehershme nga strukturat ne ndertimin e barierave dhe mureve mbrojtese, me qellim shmangjen e erozionit qe eshte shfaqur nga reshjet e medha te shiut gjate diteve te fundit. siç tregojne banoret nuk besojme tek autoritetet vendore, pasi ankesat tona nuk jane marre ne konsiderate, pasi jane paralajmeruar per gjendjen. Sic dhe shihet nga fotot situata eshte mjaft e rende tek tre familjet Shabani ne Milot te Kurbinit

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*