DHJETRA TE VDEKUR NGA I FTOHTI DHE JO NGA ZEMRA APO GRIPI!! Nga Altin GOXHAJ

Te vetmit te vdekur nga te ftohtit qe raportohen nga policia ne media jane ata qe gjen mileti mes rrugeve te ngrire dhe lajmi me pare del ne Facebook se ta marre vesh policia! Madje keta te vdekur jane vete fajtor se s’kane pranuar ndihmen bujare per strehim nga Bashkia! Nese do te behesh nje raport nga cdo morg do dilte nje numer dyshifror!!! Por kjo mbahet e fshehte me urdher nga lart!!!
Para se te vije 21 Janari 2017, numri i te vdekurve dhe te plagosurve nga 2013 e deri me tani i ka kalu 1000 vetat nga veprimet dhe mosveprimet e kesaj qeverie:
– te vrare apo vetvrare me varje neper burgje apo dhoma paraburgimi,
– nga i ftohti apo permbytjet,
– nga sherbimi spitalor apo mungesa e arritjes ne kohe te autombulancave,
– nga ilacet apo ndotjet e ujit,
– nga aksidentet prej nderhyrjeve te paligjshme shteterore ne rruge apo nga fadromat e landfilleve te plehrave,
– nga banditet e policise apo banditet e partnereve te tyre per ceshtje droge apo hesapesh te tjera,
– nga prishjet e objekteve apo marazi i shkaterrimit shtetror te shtepive,
– nga mungesa e ndihmes se pare ne det apo nga mungesa e zjarrfikseve ne kohe,
– dhe nga shume shkaqe te tjera qeveritare.
Por mos harroni, si gjthm FAJIN E KA SALIU, 21 Janari, Gerdeci, Mareveshja e Detit, Rruga e Kombit, dhe mbase … edhe piramidat e 1997!!! Harrova ndonje avaz tjeter nga keto qe na kujtojne gjthm keta fresshistat dhe ish-fresshistat e Facebookut qe perfitojne per cdo avaz nje suflaqe?

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*