Mafia hap tokat e reja për hashash. Djeg pyjet.

Gjatë natës së mbrëmshme një masiv pyjor në Vaun e Dejës kanë marrë flakë. Në vendngjarje kanë shkuar forcat e ushtrisë të cilët po bëjnë përpjekje për shuarjen e zjarrit. Sipas informacioneve të marra deri në këto momente janë djegur rreth 200 hektar pyje. Por ajo çfarë është më e çuditshme ushtria po luton me flakët me mjete rrethanore. Edhe pse janë djegur 200 hektar, shtetit nuk i duket e arsyeshme për të çuar ndihmën e helikopterve për shuarjen e zjarrit

 

Sipas drejtorit të Departamentit të Mjedisit në Partinë Demokratike Jamarbër Malltezi, këto zjarre janë të qëllimshme dhe ndizen për të hapur toka të reja për kultivimin e hashashit

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*