Drejtësia dhe kanabisi: Lazarati në gjithë Shqipërinë. Koli i ankohet Koçit

Koli – Lere Koçi se jam bërë tym. Më kanë futur kunatin në burg.

Koçi – Mos more! Po pse? Me se merrej i shkreti?

Koli – Jurist mo jurist, si të gjithë është.

Koçi – E kapi kjo reforma në drejtësi?

Koli – Ç’reformë o derbardhë? A ka thënë Rama se “drejtësia është Lazarati i shpërndarë në gjithë Shqipërinë”? Edhe ky teveqeli im “Lazarat” është. Një copë fshatari, por që mbolli kanabis pa leje…

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*