Droga në Ishëm. Arratiset fatorino e trenit.

Një fatorino e trenit të linjës Durrës – Vorë mësohet se është arratisur sot në mesditë për t’i shpêtuar arrestimit nga policia për çështjen e rënies së avionit në Ishëm.

A. Q. 41 vjeç , ka lexuar lajmin për arrestimin e një shoferi furgoni dhe një shoferi Peugeoti me akuzën se transportonin punëtorë tek vila në Ishëm ku përpunohej hashashi.

“Nuk kam asnjë lidhje as me hashashin, as me avionin, as me Ishmin”- mësohet t’u ketë thënë fatorino i trenit në telefon familjarëve – “po dro punëtorët deri ke furgoni kanë ardh me tren e unë s’e mbaj dot burgun”

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*