Dy fjalë për takimi e sotëm të Bashës me përfaqësues të Konrad Adenhauer. Nga Indrit HOXHA*

 

E pershendes takimin sot te Kryetarit te PD me perfaqesues te konrad adenauer per hartimin e ligjit per denimet e simboleve te komunizmit, por kam dy gjera qe me shqetesojne.

E para ligji nuk do jete i plote nese do ndalohen vetem simbolet, por sipas rezoltues se KE duhet ngritur dhe gjykata per denimin e krimeve te komunizmit pasi krimi edhe mbas 50 vitesh po te zbulohet mbetet krim dhe autori duhet te shkoj te gjykohet dhe denohet, pasi te persekutuarit jane, po persekutoret ku jane ?

E dyta teksa shikoja foton pashe qe aty kishte dhe njerez qe nuk i lidh fare me shtresen time, perkundrazi familjet e tyre nga zona ku vijne njihen si familjet me komuniste te sistemit komunist, ky fakt me ben te jem dyshues qe kjo nisme eshte serioze.

 

*Indrit Hoxha -Sekretar i Burimeve Njerëzore në  FRPD

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*