E bete dobicin, e hodhet ne ferre, dhe tani na tregoni perralla. Nga Enkelejda VELIU

Dy apo tre..?!
Turp..per cdo vote te marre nga ne!
Turp, per cdo vote te demokratit te palekundur, qe u gdhi stolave ne cader! Turp, per cdo vote te numeruar dhe mbrojtur me shpirt..!
Jazek iu qofte, cdo vote e atyre demokrateve te varfer, qe refuzuan thesin e miellit.. Besuam te ju beseshkelur, bukeshkalur, ballukelepires..
Ishim gati te benim dhe me shume..ne

Jeni gati te beni dhe me shume, ju..

Gjithcka, qe ka lidhje me shitjen…
Nderin, e hengret me buke.
Dinjiteti ka prere gojen..

43, sa hap e mbyll syte, e bete 40..
Kaq shpejt…??

U deshen vetem pak minuta..dhe iu shkelet, me kepucet e zhytura ne mut, mbi votat tona…

Po jemi pak more..dhe ju na beni, edhe me pak..

Une nuk besoj me, as te vetullat hark te Grides, qe do lexoje, si e nevrikosur, deklaraten…

Gramoz, ti ta gezosh detyren..
Prefsh koka turku dhe mesoji pak djemte e PD..
Piqi, sipas zakoneve te tua..!

Kafene nga neser e tutje, do tua servirim, sipas zakonit burrnor te malesoreve… Pini kafen e turpit, beseprere..!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*