E freskët; Ja sllogani më i fundit i Donald TRUMP

Ky është sllogani më i fundit, i postuar në facebookun e tij , nga presidenti i zgjedhur i SHBA, Donald Trump:

Jemi duke kthyer AMERIKËN në PUNË. Jemi duke vendosur POPULLIN para QEVERISË.

Në fakt, ajo që u quajt “populizëm” në fushatën e Donald TRUMP rezulton një filozofi pushteti, ajo që ai e quajti Amerika e re kundër Amerikës së vjetër. Është Amerika dhe amerikani kundër burokracisë, korrupsionit dhe oligarkisë.

Sllogani i saponxjerrë është në koherencë me fushatën e Trump dhe premtimet e tij.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*