E habitshme! 8.30 dhe gjithë dyqanet mbyllur në Tiranë

E hënë, ditë e bukur, ditë pune dhe dyqanet – përjashto kafenetë – janë me qepena edhe pse ora është 8.30

Foto sapo u bë në hyrje të rrugës Hoxha Tasim, një ndër arteriet e kryeqytetit. Plot me dyqane….por të gjitha me qepen. Edhe bankat.

“Ka rënë leku!’ “S’ka punë”! -ankohen të gjithë. Pa dale se mos kemi ne pak më shumë pordhë se ç’duhet që dalim në punë në 9?

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*