E konfirmuar! Basha i vendosur për veprim. Të hënën hap sërish çadrën.

Pas humbjes së zgjedhjeve të 25 qershorit dhe pas fitores së atyre të 22 korrikut për kryetar të PD – së, u duk sikur ra qetësi në politikë, sidomos në kampin e opozitës.

Por një lajm i mirë vjen nga vet kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha. Ky i fundit është shprehur i vendosur të qëndrojë në plazh në këtë periudhë. Dilema ka qenë a të qëndojë në hije apo të dalë në rënë. Mësohet se vetë Basha është shprehur për dalje në shezlong dhe për hapjen e çadrës për t’u mbrojtur nga rezatimi.

Lajmi bëhet i ditur nga burime konfidenciale dhe konfirmohet edhe nga Pi Ari

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*