E PABESUESHME! Mediat zhdukin Sorosin nga deklarata e Prokurorit të Përgjithshëm…

Në seri, mediat dhe portalet shqiptare heqin fjalën “sorosiane” nga deklarata e Prokurorisë së Përgjithshme.  Përveç Balkanweb e ndonjë tjetër fjalia e mëposhtme ose është hequr fare ose është fshirë sorosiane:

“Këto presione të Ambasadorit Amerikan në Tiranë janë tipike sorosiane, të cilat kërkojnë të manipulojnë opinionin publik dhe të zhvlerësojnë institucionet”.

Kur media në unison çensuron deklaratën e Prokurorisë së Përgjithshme të një vendi, duke hequr VETËM Sorosin, bëni llogaritë vet se ku ka vajtur puna në këtë vend!!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*