E PAPAME! Dënohet tani në SHBA kush thotë se “po manipulohet vota për Presidentin”!

Departameni i Drejtësisë ka nxjerrë një komunikatë ku quan shkelje ligji pretendimin se votat në këto zgjedhje presidenciale po manipulohen!

Sipas “Conservative Daily Post”, interpretimi i Departamentit të Drejtësisë së SHBA është se “kjo deklaratë është presion mbi votuesit” e për rrjedhim përbën krim federal!

Nga ana e tyre Republikanët kanë nxjerrë pretendimin se votimet për president do të jenë të manipuluara për shkak se makineritë e votimit elektronik kontrollohen në shumicë nga Xhorxh Soros, financues i fushatës së Hillari Klinton dhe se , sipas tyre, Klinton manipuloi rezultatin e zgjedhjeve brenda demokratëve duke mundur Berni Sanders, kështuqë preçedenti ekziston.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*