E PAPAME! Lëvizja AntiSoros U kthen demokratëve faqen që u fshiu Basha

Levizja AntiSoros kthen faqen online te PD ashti sic ishte para 1 muaji: Miq klikoni ketu te www.partiademokratike.info!

Kjo Faqe është ndërtuar dhe financuar me urgjencë nga Levizja AntiSoros për t’Ju kthyer demokratëve faqen e zhdukur të
Partisë Demokratike www.pd.al në formatin që ishte para dt 28 Prill 2017 të ruajtur nga faqja e arkives online te botes web.archive.org!
Askush s’mund t’ua grabisë demokratëve as faqen dhe as Partinë Demokratike të lindur në 8 Dhjetor 1990 dhe as të mos u shkojë ndër mend se mund tua zhdukin atë! Kushdo që do të guxojë do të përfundojë në koshin e historisë!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*