E paparë te Fevziu! Mungon opozita, ja me kë e ka zëvendësuar

Çudi e madhe Opinioni sonte! Po debatohet për importin e plehrave dhe mungon në panel….opozita?

Oponencën Eduard Shalsit po ia bën Tur Zheji, një djalë i Mjaftit dhe deputetja e PS Mimoza Hafizi! Sipas kësaj edhe opozita ka rënë dakord me projektin dhe maksimumi që mund të bëjë kundër është… të abstenojë!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*