E rrallë! Etja për shkollë i detyron të thyejnë derën e Universitetit

Sapo mësohet se njerëz të panjohur janë thyer bravën e Universitetit të Arteve. Sot, pushim, zv/rektori ka ardhur dhe ka parë gjëmën.

Duke parë protestat e maturantëve që s’u ja dalë shkolla që duan, besojmë fort se thyesit e bravës duhet të jenë pikërisht ata: të rinj të etur për shkollë e kulturë e jo grabitës ordinerë

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*