E VERTETA E HENRI NEIM QILIT PER JUVE QE JU RRE MENDJA SE AI E DRODHI!!! Nga Avokati Altin Goxhaj

Juve ju rre mendja qe ju rre mendja se Qili dikur ishte me PD dhe sot e drodhi per leket! Kam 11 vjet qe deklaroj qe Qili ishte instrument i Soros per llogari te Rames dhe Veliajt per te kancerizu PD qe ne 2005 e deri me sot:
– Neim Qili ne 1998 nepermjet procesit te “fertilizimit in vitro” ku u pllenua Remzi Lani me Fondacionin Soros e cuan Neimin ne France njesoj sic prodhuan ne 1994 edhe Sokol Ballen e Topit!
– Kur erdhi nga Franca, Remziu e faktorizoi qe ne 2003 si kuratorin e Genc Pollos me PDR kunder PDse dhe me pas Soros e beri aktor me levizje liberale dhe KOP me financimet e Soros si “ideologun e djathte te Labinotit”.
– Me pas Soros e projektoi si themelues universiteti meqe kishte akses te PD per te hyre fort ne loje si administrator i SPINOFFit TE SOROS NE SHQIPERI: UET!
– Ne te njejten kohe, ne fillim nepermjet Top Channel dhe Soros (ne angazhimin e Kryetarit te Soros Remzi Lani) u faktorizu si ANAL-ist i PDse bashke me 2 ANAL-ist te tjere dhe pasi Soros ja beri gati PDse si “full package” si ZERI I PDse ai u perfshi ne cdo media dhe qe atehere nepermjet superangazhimit te Fondacionit dhe rrjetit Soros pak e nga pak i shtriu metastazat kancerogjene te Soros ne PD duke sabotuar ne ekstrem PDn ne pushtet!
– Me pas Neim Qili ne 2011 i futi thumbin me helmin sorosian Bashes dhe qe atehere ai eshte gjendra kancerogjene me e rendesishme sorosiane ne PD dhe nje nder shkaqet dhe kontribuesit kryesore te deshtimit sorosian te Opozites!

NDAJ DHE JU RRE MENDJA KUR THONI SE QILI E KA DREDHUR! Qili eshte konseguent si nje nder faktoret kryesore te sabotimit te PDse dhe sot ai gezon frytet e shperblimit te tij per misionin e vet si nje nder gjendrat kryesore te infeksionit vdekjeprures se PDse dhe per kete shkak edhe te Shqiperise!!!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

  1. altin, i ke rene pikes. problemi eshte qe njerezit nuk e kuptojne se cfare rreziku u kanoset nga gjergj ziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*