E zhdukën pllakën për Nënë Terezën. Urdhërin e dha ai….

Në një ndër rrugicat në qendër të Tiranës një pllakë mermeri tregonte se në një prej shtëpive ka jetuar familja e Nënë Terezës.

Pa shkresë e pa asnjë dokument tjetër dy punëtorë e hoqën dje. I zoti i shtëpisë u kërkoi urdhërin por punëtorët thanë se i ka dërguar drejtori i dekorit

Në fakt pllakën e ka vendosur tjetër institucion dhe bashkia nuk ka punë me të.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*