Edhe pse e nxijnë mediat shqiptare, ja si po e bën Trump Amerikën të madhe përsëri

Mediat shqiptare, të kapura nga satrapi i Sorosit këtu, vazhdojnë të prodhojnë lajme vetëm të zeza kundër presidentit amerikan Trump. Ndërkohë që Trump është duke ndryshuar me ritme të jashtëzakoshme vendin.

Në këtë foto të postuar nga vetë ai, shfaqet me drejtuesit e firmave farmaceutike në Shtëpinë e Bardhë.

Në lajmin e botuar prej vet presidentit vlerësohen rezultatet e jashtëzakonshme që këto kompani kanë dhënë për vendin, “por çmimet kanë qenë astronomike për vendin tonë. -thotë ai- Ne duhet të bëjmë më mirë. Ne duhet të arrijmë çmime më të ulta, dhe të thellojmë kërkimet shkencore.
U kam kërkuar drejtuesve të këtyre kompanive se i dua të më kthehen në SHBA dhe që të prodhojnë këtu, në Shtetet e Bashkuara.

Më herët Trump postoi një tjetër foto në të cilën shkruante: “Ëndrra Amerikane po kthehet. Do të krijojmë një mjedis  për biznesin e vogël siç nuk ka qenë për shumë, shumë dekada”.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*