Edi Rama shkruan historinë. Kujtimet e rralla të kryeministrit

E keni parë kohët e fundit që Edi poston në facebook foto të zverdhura nga e shkuara? Të gjithë njerëzit e mëdhenj e bëjnë! Edhe Fevziu madje merret me histori. Derisa vetë kanë hyrë në histori, u është bërë si tip vesi që të merren me histori, si gjithë ata që vijnë nga dyer të mëdha.

Rubrika që ka çelur kryeministri dhe që po pëlqehet çmendurisht nga shqiptarët që e duan, quhet “amarcord”. Titulli vjen nga një film i Federiko Felinit. Për fotot…nuk dihet ende. A janë nga arkivi i familjes, a nga fotot e sekuestruara poetëve, artistëve a disidentëve të arrestuar, ende nuk e ka thënë autori i rubrikës.

untitled

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*